Uncategorized

Писмо до Дядо Коледа!

Скъпи Дядо Коледа, с нетърпение очаквам пристигането ти и знам, че ти си най-добрият бял старец! Пиша ти писмо с голяма надежда за желания подарък!

Здравей, казвам се Виктор, на 7 годинки съм и живея в една малка къщичка с коминче заедно с още осем братя и сестри и няколко майки, които полагат грижи за нас. Досега не можех да ти пиша, защото не мога сам и нямаше кой да ми помогне. Сега тук в нашата къщичка сме задружни, получаваме любов, внимание и нови топли дрешки. Пеем, говорим, играем, забавляваме се и се разхождаме. Обичаме да сме навън, чистият въздух и спокойствието. През лятото обичаме да ходим с моето „семейство“ на планина в една красива борова гора, където се чувстваме страхотно сред дивата природа и песента на птичките.

Рано или не, пред коледната треска ни обзе! С коледен дух и детска забава, сръчни ръчички и много любов, нашата къщичка от светлини е огряна и с коледна светлина заляна! Всички с нетърпение преди дни украсихме прекрасната коледна елха, рисувахме, рязахме, лепихме, приказка коледна си сътворихме!

Мили дядо Коледа, пред нашата малка къщичка имаме двор, който ние не използваме, тъй като не можем да ходим самостоятелно и се придвижваме с инвалидни колички. Всичко в нашият живот вече е прекрасно, но си имаме една малка мечта – „Мечта на колела“. А тя е – всички ние да имаме люлка за инвалидни колички  и да се люлеем. Поставена в двора ще можем да изпитваме удоволствията от забавленията на открито заедно, да играем, да се наслаждаваме на емоцията от люлеенето, както всички деца.

… Пиша ти писмото с голямата надежда, че ще можем и ние да получим така желания подарък … А дали сме слушали, не знам, съвсем скоро ще разберем, подаръците под елхата с радост зовем!

Ти знаеш къде да ни намериш! Можеш да подкрепиш кампанията ни „Мечта на колела“ с дарителски SMS на17 777 с кодова дума KOLELA или на platformata.bg.  

А за директно дарение по сметка можеш да се свържеш с нас!

С обич, Виктор!