Новини

Среща „Детето – автор“ в Русе

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в събитие: среща – дискусия „Детето автор“, което организираме в партньорство с община Русе. В рамките на срещата ще представим накратко последно разработените продукти на сдружение „Дете и пространство“, а именно: Изследване на влиянието на виртуалната реалност върху психичното развитие на детето от 0 до 3 години; видео-уроци за родители и видео-уроци за специалисти, както и изданието „Детето автор“, в което са събрани част от сценариите на видео-уроците.
Всички те са провокирани от усилието ни заедно да осмислим опита си, уроците, които научихме, и изобретенията, до които достигнахме, поставени в специфичната ситуация на предоставящи терапевтична помощ и психологическа подкрепа към децата, техните родители и/или полагащи грижи. Това ни даде възможност да се доближим максимално до същината на нашите опорни точки, ориентирани от лаканианската психоанализа, използвайки визуализации и много концентрирани послания. Вдъхновени са от опита на Терапевтичния екип на сдружение „Дете и пространство“, от основни наши публикации и от супервизиите, които предоставяме както на наши колеги от социалните услуги, така и в сферата на образованието.
Изразяваме искрената си надежда, че нашата среща – дискусия ще провокира Вашия интерес и че ще имате възможност да се включите. Очакваме Ви на 24 април, понеделник, 2023 г., от 15.30 часа в зала Европа на Доходното здание на пл. Свобода 2,
гр. Русе.
В случай на необходимост от допълнителна информация, моля да се обръщате към г-жа Рена Яначкова сдружение „Дете и пространство“, с контакти: office@childandspace.com и мобилен 0889 44 55 97.
 
Среща дискусия „Детето автор“
24 април 2023 г., от 15.30 часа
пл. Свобода 2, Русе
Доходното здание
Зала Европа