Нашите приятели и партньори

Запознайте се и посетете официалните страници на нашите партньори и приятели!

ПАРТНЬОРИ

Национална мрежа за децата

Национална мрежа за децата е обединение на граждански организации и съмишленици, работещи с и за деца и семейства в цялата страна.

Международна социална служба – България

МСС-България е част от световната мрежа на неправителствената организация Международна социална служба, със седалище Женева, Швейцария и като такава работи по индивидуални случаи на български граждани, които поради проблеми, свързани с миграционни процеси от различен характер, се намират във втора страна и се нуждаят от подкрепа.

Институт по социални дейности и практики

В ИСДП работи общност от експерти в помагането на деца и семейства, които съчетават теория и практика. Усилията им са насочени и към професионализиране на социалната практика с деца и семейства като: развиване нови модели, провеждане на научни и научно-приложни изследвания; проучване на собствения опит и предаване на професионалната общност; разпространяване на нови знания и умения, подкрепа за професионално развитие чрез споделяне и осмисляне на собствения опит.

УНИЦЕФ – България

През 1946 г. ООН създава УНИЦЕФ с единодушно решение по време на първото заседание на Общото Събрание. По това време над 6 милиона деца, преживели ужаса на Втората световна война, получават подслон, мляко и храна всеки ден.

Държавна агенция за закрила на детето

Държавната агенция за закрила на детето е създадена на основание Закона за закрила на детето с Постановление №226/10.10.2000 г. на Министерския съвет и започва своята дейност на 01.01.2001 г. Агенцията е единственият специализиран орган на Министерския съвет за ръководство, координиране и контрол за осъществяване на държавната политика по дейности за закрила на детето в Република България.

Френски институт в София  – добавим текст

Община София

Община Русе

 

Български Хелзински Комитет – питам Весела дали да остава

Независима неправителствена организация за защита правата на човека.

International Women’s Club Sofia

Международен женски клуб – София е неправителствена организация, която цели: посрещане и подпомагане на новодошлите в България, повишаване на знанието и разбирането за страната ни, насърчаване на добрата воля и приятелството между членовете, и предоставяне на финансова и материална подкрепа на местните общности чрез проекти. Благотворителната фондация на Международния женски клуб – София има за цел да подпомогне институциите и НПО за по-ефективно посрещане на нуждите на маргинализираните общности в страната, особено, но не само, на жените, възрастните, децата лишени от родителски грижи, хора с увреждания и етнически малцинства.   

ФАГ

МТСП

Апелативен съд Варна

ДАРИТЕЛИ

За нас е удоволствие да ви представим хората, които ни помагат и ни подкрепят, хората, които са загрижени, които имат големи сърца и споделят нашата кауза!

“Луи Драйфус Къмпани Сървисиз България” ЕООД

д-р Кандиларов и фирма Капресто ЕООД

Технополис – България ЕАД – София

Фондация „Направи добро за някой непознат“ – кампания за закупуване на пещ и грънчарско колело

Рекламна Агенция „София К” ООД – Огняново К АД

Електроразпределение Север АД, град Варна

„Транслоджистикс София“ АД

Синдикално дружество 206-Русчук при СФСМВР

Сдружение “Дете на годината”

Роза Енгибарова

Кристина Минчева

Благотворителна Фондация към Международен Женски Клуб-София

За 2017 г. „Благотворителна Фондация към Международен Женски Клуб-София” дарява безвъзмездно на Сдружение „Дете и пространство“ дарение в размер на  3 500 лв. с  предназначение подкрепа на дейността на сдружението и по-специално за допълнителни активности на деца и младежи с увреждания, като посещения на културни мероприятия като театър, кино и др. Благодарение на подкрепата на МЖК-София и тази година ще бъде любопитна и вълнуваща за децата и младежите от малките семейни домове, управлявани от сдружение „Дете и пространство“!

Ве и Ха България

В ранния следобед на 3 декември 2015 г. в малкия семеен дом в Люлин, управляван от Сдружение „Дете и пространство“, настана необичайно оживление. Връщайки се от училище, децата завариха гости – представители на компанията за дентална техника и оборудване „Ве и Ха България“ ЕООД (W&H Bulgaria). Гостите донесоха на децата дългоочакван подарък – телевизор, който да заеме мястото на повредения преди месец приемник и който незабавно беше включен на любим детски канал. Заедно с това, представителите на фирмата предоставиха компютър и принтер, които да улеснят нарасналата по обем работа в централния офис на Сдружението. Децата от малкия семеен дом в Люлин имат повод за радост – но не заради подаръка, а заради факта, че имат нови приятели – хората от „Ве и Ха България“. И очакват с нетърпение следващото им посещение. Благодарим ви!

И ЕС АЙ БЪЛГАРИЯ

Мтел