Добре дошли в сдружение "Дете и пространство"

Сдружение „Дете и пространство“ осъществява дейности, които целят да предоставят подкрепа и надежда на деца в риск и на деца със специфични потребности и техните семейства. Дейностите на „Дете и пространство“ се стремят също да подобрят условията на живот и взаимоотношенията в обществото, така че всяко дете да може да има достъп до своите права. Чрез комплексни интердисциплинарни услуги и индивидуален подход ние създаваме за тези деца пространство за творчество и изява, за техните семейства – среда за подкрепа, споделяне и израстване, а за специалистите, работещи с деца – възможности за обмен на опит, за сътрудничество и изграждане на професионален капацитет.

 

 

Ние вярваме, че:

  • да си различен не е недостатък, а предимство и възможност
  • всеки човек е личност с достойнство и трябва да бъде ценен и уважаван
  • всеки човек трябва да има своя шанс да се развива, да се радва на живота и да достигне пълния си потенциал
  • всеки има нужда от гостоприемно пространство, в което да разкрие себе си
  • всеки човек има нужда от подкрепа и ние сме тук, за да я осигурим

Нашият екип

Сдружение "Дете и пространство" включва мултидисциплинарен екип от професионалисти, с различни специалности - психолози, лекари, педагози, социални работници и други .

 
 

Какво казват за нас ?

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…