Услуги

ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП „ВЯРА“ – ГР. РУСЕ

Центровете за настаняване от семеен тип са резидентна социална услуга, при която малка група деца и младежи живеят в среда, близка до семейната – те ходят на училище, имат съседи, играят и се срещат с приятели в квартала, ходят на летни лагери. Екип от детегледачки, кинезитерапевт и специален педагог се грижат за децата и младежите, като всяко от тях привнася своята собствена уникалност, своето различие, таланти, интереси, своята цветност към живота в къщите.

    

Екипите се стремят да осигурят на децата уют, сигурност и разбиране по пътя на тяхното порастване. Децата и юношите посещават Център за психологическа подкрепа „Детски кът за развитие“, където срещат партньори в изследването на това, което ги вълнува, и в справянето с това, което е непоносимо за тях. Там децата и младежите имат пространство, където могат да бъдат весели, смели, да имат приятели, там могат да опознават и да изявяват себе си, да творят, да бъдат спонтанни, да търсят и да откриват.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…