Услуги

ДЕНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ – СЕДМИЧНА ГРИЖА „МЕЧО ПУХ“, ГР. РУСЕ

Дневният център за деца с увреждания – седмична грижа „Мечо Пух“, гр. Русе представлява социална услуга, насочена към деца с двигателни, зрителни, слухови, ментални и множествени увреждания от 3 до 16-годишна възраст, отглеждани в своите семейства или в социални услуги от резидентен тип.

 

      

Клиничният подход в ДЦДУ – СГ „Мечо Пух“ предполага заемането на определена позиция на възрастния, така че той да влезе в контакт и да работи не с диагнозата, а с индивидуалността на всяко дете. В контекста на дейности от сферата на изкуството, науката и бита на детето се отваря пространство, където с подкрепата на възрастните то със собствените си темпове и по своя индивидуален начин да развива потенциала си.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…