Услуги

ДЕНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ – ГР. РУСЕ

Дневният център за младежи с увреждания представлява място, където навършването на пълнолетие не изключва необходимостта от подкрепа и в него младежи от 18 до 29-годишна възраст с двигателни, сетивни, ментални или множествени увреждания, които живеят в своите семейства или услуги от резидентен тип, могат да бъдат пълноценни членове на обществото.

 

     

В Центъра се организират терапевтични ателиета, в които младежите могат да творят, да научават нови неща и да общуват, като са придружавани от екип от ерготерапевти, психолог, социален работник, кинезитерапевт. Клиничната работа се ориентира от убеждението, че няма готови решения, няма конвенции и общоприети норми. Затова екипът на Центъра се стреми да не знае вместо младежите, а да ги следва и да им партнира в изобретяването на свои собствени решения, които за всеки един са уникални.

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…