Дарители

Запознайте се с нашите Дарители

За нас е удоволствие да ви представим хората, които ни помагат и ни подкрепят, хората, които са загрижени, които имат големи сърца и споделят нашата кауза!

 • Благотворителна Фондация към Международен Женски Клуб-София

   iwc sofia logo Международния женски клуб - София е неправителствена организация с нестопанска цел със следните цели: посрещане и подпомагане на новодошлите в България чрез задълбочаване на знания и разбиране на България, за насърчаване на добра воля и приятелство сред членовете на клуба, и даване на финансова и материална подкрепа на местната общност чрез благотворителни проекти. Благотворителната Фондация на Международния женски клуб - София IWC има за цел да помогне на българските групи и институции, по-ефективно да отговарят на нуждите на най-маргинализираните групи от населението в страната, по-специално, но не изключително, жени, възрастни хора, деца, лишени от родителски грижи, тези, които са психически или физически увреждания и етнически малцинства. За 2017г. „Благотворителна Фондация към Международен Женски Клуб-София” дарява безвъзмездно на Сдружение „Дете и пространство“ дарение в размер на  3 500 лв. с  предназначение подкрепа на дейността на сдружението и по-специално за допълнителни активности на деца и младежи с увреждания, като посещения на културни мероприятия като театър, кино и гр. през 2017г. Сдружение "Дете и пространство" благодари на Международния Женски Клуб - София за добрината и загрижеността към децата и младежите с увреждания ! Благодарение на подкрепата на МЖК-София и тази година ще бъде любопитна и вълнуваща за децата и младежите от малките семейни домове, управлявани от сдружение "Дете и пространство"!
 • Ве и Ха България

  В ранния следобед на 3 декември 2015г. в малкия семеен дом в Люлин, управляван от Сдружение „Дете и пространство“, настана необичайно оживление. Връщайки се от училище, децата завариха гости – представители на компанията за дентална техника и оборудване „Ве и Ха България“ ЕООД (W&H Bulgaria). Гостите донесоха на децата дългоочакван подарък – телевизор, който да заеме мястото на повредения преди месец приемник и който незабавно беше включен на любим детски канал. Заедно с това, представителите на фирмата предоставиха компютър и принтер, които да улеснят нарасналата по обем работа в централния офис на Сдружението.Децата от малкия семеен дом в Люлин имат повод за радост – но не заради подаръка, а заради факта, че имат нови приятели - хората от „Ве и Ха България“. И очакват с нетърпение следващото им посещение. Благодарим ви!
 • И ЕС АЙ БЪЛГАРИЯ

  В рамките на кампанията "ДА ЗАПАЗИМ ДОСТОЙНСТВОТО И УНИКАЛНОСТТА НА РАЗЛИЧИЕТО" 2014 година, провеждана от Сдружение „Дете и пространство” бе направено дарение на Центъра за настаняване от семеен тип 2 – гр. Русе. Фирма „И ЕС АЙ България ООД”, с адрес: гр Варна, кв Аспарухово дари за нуждите на Центъра сушилня. Веднага след като разбра, че Центъра спешно се нуждае от нова сушилня, представител на фирмата преведе необходимата сума за закупуване на тази така необходима техника. Изказваме нашите благодарности на фирма „И ЕС АЙ България ООД” за проявената щедрост, която ни доказа, че наистина по Коледа се случват чудеса!
 • Мтел

  На 10 и 11 април 2014г. Сдружение „Дете и пространство“ участва във Великденския благотворителен базар, организиран от М-Тел. За втори пореден път изработените украси от децата в двата Центъра за настаняване от семеен тип в град София спечелиха служителите на М-Тел. Към творенията на децата от София се присъединиха и прекрасните дървени яйца и глинени съдове, изваяни от ръцете на младежите от Комплекса за социални услуги в с. Дълбок дол, който Сдружение „Дете и пространство“ управлява от началото на годината. Посланието на благотворителния базар „Подари усмивка вместо цвете“, както и историята на децата, за които екипите на Сдружение „Дете и пространство“ се грижат, подкрепят и придружават в тяхното израстване докоснаха служителите на една от най-големите телекомуникационни компании – М-Тел. Със събраните средства, възлизащи на стойност над 1000 лв, децата и младежите от ЦНСТ в кв. Люлин ще имат възможност да участват в различни дейности извън центровете, в които живеят, ще бъде дофинансирана първата им почивка на море, планирана за месец юни и ще бъдат осигурени санитарни материали, необходими за личната хигиена на децата и младежите с тежки физически затруднения, живеещи в ЦНСТ кв. Слатина. Благодарим на екипа на М-Тел, които подкрепят каузата на Сдружение „Дете и пространство“ и протягат ръка на децата, които имат право на по-добър живот! Децата от Център за настаняване от семеен тип в ж.к. Люлин бяха специални гости на Великденския благотворителен базар, организиран от М-Тел. Те се забавляваха, разказваха за нещата, които ги вълнуват и станаха част от празничната атмосфера, която се създаде благодарение на изработените от тях украси, които впечатлиха с автентичността си посетителите на базара.  

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…