Новини

Ново начало очаква Сашо в Охайо

Сашо, който от 9 години живее в ЦНСТ-2 в Русе, управляван от Сдружение „Дете и пространство“, ще бъде осмото дете в американско семейство. Новото начало за Джошуа – както ще се нарича вече Сашо, става благорадение на осиновителите му, които имат една собствена дъщеря и шест осиновени деца. Живеят в щата Охайо и имат достатъчно удобства и възможности за отглеждането на децата.

От самото си раждане преди 16 години Сашо е оставен за пълно осиновяване, след което преминава през различни социални заведения, включително и през печално известния дом в Могилино. В ЦНСТ -2 в Русе е от 9 години и добре се е адаптирал с децата и екипа. Посещава редовно специализирана паралелка. Всяко лято е на санаториум в Трявна и на море.

Осиновителката му не е тук за първи път. Преди 7 години осиновяват малката тогава Наталия и когато Сашо отиде в новата си родина, ще се срещне с познато дете. От досегашния си дом ще си тръгне с фотоалбум с много спомени.

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…