Нашата мисия

Добре дошли в сдружение "Дете и пространство"

Сдружение „Дете и пространство“ осъществява дейности, които целят да предоставят подкрепа и надежда на деца в риск и на деца със специфични потребности и техните семейства. Дейностите на „Дете и пространство“ се стремят също да подобрят условията на живот и взаимоотношенията в обществото, така че всяко дете да може да има достъп до своите права. Чрез комплексни интердисциплинарни услуги и индивидуален подход ние създаваме за тези деца пространство за творчество и изява, за техните семейства – среда за подкрепа, споделяне и израстване, а за специалистите, работещи с деца – възможности за обмен на опит, за сътрудничество и изграждане на професионален капацитет.

 

 

 

МИСИЯ

  • Ние откриваме красотата на различието, възприемаме го като изненада, придаваме значение на неговата уникалност и отваряме пространство за развитие.
  • Ние сме тук, за да повишим благосъстоянието на децата и младежите от уязвимите групи в България в областта на здравеопазването, образованието и социалното включване.
  • Ние сме тук, за да подпомагаме и придружаваме професионалистите, работещи директно с деца с прояви на психично страдание.

Ние вярваме, че:

  • да си различен не е недостатък, а предимство и възможност
  • всеки човек е личност с достойнство и трябва да бъде ценен и уважаван
  • всеки човек трябва да има своя шанс да се развива, да се радва на живота и да достигне пълния си потенциал
  • всеки има нужда от гостоприемно пространство, в което да разкрие себе си
  • всеки човек има нужда от подкрепа и ние сме тук, за да я осигурим

Нашият екип

Сдружение "Дете и пространство" включва мултидисциплинарен екип от професионалисти, с различни специалности - психолози, лекари, педагози, социални работници и други .

Какво казват за нас ?

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…