Нашите приказки

Децата и екипът в ЦНСТ-Вяра Русе към Сдружение „Дете и пространство” са и весели, и тъжни. Изпращат Диляра, която заминава за Охайо - САЩ, където е осиновена заедно с две други българчета.

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕДИН БЛАГОДЕТЕЛ

Екипът на ЦНСТ-2 Русе към Сдружение „Дете и пространство” е благодарен на  собственика на фризьорски салон и майка на три деца - Светлана  Александрова. Вече 14 години тя подстригва безвъзмездно деца от социални домове, а от 2009  година се грижи за прическите на 10-те  деца от ЦНСТ-2.

Как невидимите деца станаха видими

Как невидимите деца станаха видими

Автор: Весела Банова

 

Нашата история се случва на един от най- топлите семейни прзници – Рождество. И по-точно на коледното тържество в Центъра за настаняване от семеен тип /ЦНСТ/в Слатина на улица Погледец, който сдружение "Дете и пространство" /СДП/ управлява от създаването му преди 5 години до сега.

Един специален мартенски ден за четиригодишния Юлиян от Центъра за настаняване от семеен тип-2 Русе към Сдружение „Дете и пространство”.  Разделя се с хората, които 2 години са се грижили за него и сега са му приготвили да вземе със себе си любимите играчки- Мечо и Зайо. Посочва с пръстче на снимката в албума и назовава имената на тези, които са били с него досега. Също така ще вземе със себе си и малък албум със свои снимки и блокче с рисунките, които сам е направил в детската ясла и градина, които е посещавал.

Страница 1 от 2

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…