Проекти

Участие на СДП като партньор в проекти в социалната сфера

Сдружение "Дете и пространство" е партньор на Община Сливен по проект на ОПРЧР – „Изграждане на Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания”. Дейности: Повишаване професионалния капацитет на екипи от ДДУИ - Кермен, КСУДС - Сливен, отдел „Закрила на детето”- Сливен, ПУ- Сливен  и други; Специализирано обучение на екипа на услугата ”ЦНСТ” за деца с увреждания и други специалисти, предоставяне на поддържащо обучение и регулярни супервизии - индивидуални, екипни, групови; Оценка потребностите на децата в ДДУИ- Кермен и подбор на бъдещите потребители на услугата „ЦНСТ” за деца с увреждания

СДП е партньор на УНИЦЕФ – България по проект „Семейство за всяко дете” – Актуализиране на оценките на децата от ДМСГД Шумен; Оценка на персонала на ДМСГД Шумен; Психологическа подкрепа и супервизия (екипна, групова и индивидуална) на персонала на ДМСГД Шумен. .  Обучения за ранно детско развитие и формиране на умения за работа с малки деца и техните родители на нововъзникващите по проекта семейно-консултативни центрове и дневните центрове за деца с увреждания. Предоставяне на консултации от детски психиатър.

В партньорство с ИСДП по проект „Предоставяне на социални услуги в КСУДС в община Видин”/18.03.2011 – 31.05.2012/, СДП осигурява базисното и специализираното обучение на мултидисциплинарния екип на комплекса както и екипните, груповите и индивидуалните супервизии.

СДП успешно си сътрудничи с държавни и общински институции, както и с неправителствени български и международни организации в областта на грижите за деца и има дългогодишен опит в предоставянето на услуги, свързани с развиване на капацитета и предоставяне на супервизия на екипите, работещи с деца с ограничена автономност и изразни средства, както и в развитието на професионални мрежи.

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…