Доброволци

Нашите доброволци

Сдружение "Дете и пространство" приема доброволци от страната и чужбина, които се ангажират и помагат в различните услуги, които управлява сдружението. Щастливи сме, че имаме възможност да споделим с вас техните коментари за тяхното участие и дейностите им при нас.

В продължение на няколко седмици доброволци от Великобритания подпомогаха екипа на Център за настаняване от семеен тип 2, управляван от Сдружение „Дете и пространство”. Доброволците заедно със студенти – ерготерапевти от РУ „Ангел Кънчев”, провеждащи своята практика по проект, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси” ежедневно работеха с децата по развиване на умения от ежедневния живот, позициониране и обгрижване. С помощта на доброволци и студенти част от децата бяха изведени в парка на Русе, където имаха възможност да поиграят или да се порадват на хубавото време сред другите деца. Благодарим на доброволците от Великобритания и студентите по ерготерапия, че станаха част от нас и се превърнаха в наши приятели! Сдружение "Дете и пространство"

Приятели от Великобритания,

Запознайте се с Рени! Тя е един от най-активните доброволци, включили се в работата на ЦНСТ-Люлин, град София. Рени организираше разнообразни дейности за децата от центъра. Тя е и човека, който създаде и започна да провежда ателие "Лбопитко", по време на което тя водеше децата на различни обществени и култирни места - паркове, градинки, музеи, забележителности и други. Благодарни сме и сме щастливи, че Рени се включи в работата с децата от ЦНСТ! За нас тя е един истински откривател, който провокира интерес и любопитство! Сдружение "Дете и пространство"

Рени Маркова,

Това са Дона и Мария! Те се включиха, като доброволци в първият благотворителен Коледен базар, който сдружение "Дете и пространство" организира, през 2012г.! С тяхната помощ бяха продадени красиви картички и предмети, ръчно изработени от децата от ЦНСТ в София, средствата от които бяха използвани за подкрепяне и реализиране на различни дейности за децата от ЦНСТ-Слатина и ЦНСТ-Люлин в София. Дона и Мария станаха част от нас и благодарение на тяхната помощ кампанията "Да запазим достойнството и уникалността на различието" се превърна в традиция! Благодарим на Дона и Мария, които ни подкрепиха, станаха част от нас, превърнаха се в наши приятели и ни дариха с тяхната доброта и усмивки! Сдружение "Дете и пространство"

Дона Панайотова и Мария Стоименова,

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…