Новини

10 години различни заедно

Сдружение „Дете и пространство“ вече 10 години управлява Център за настаняване от семеен тип 2 в град Русе.

По случай юбилея, екипът подготви изненади, които грабнаха сърцата и душите на много хора. „Различни заедно“ бе избрано за мото на тържетсвото, защото всеки един човек е уникален и различен с качествата си и недостстъците си. Да бъдем заедно с нашите слънца от центъра означава да предадем доброто и да покажем способността си да обичаме различния.

Ето, че вече 10 години, нашите деца имат шанса да се развиват, да се радват на живота и да достигат пълния си потенциал. Героите в нашата 10 годишна приказка са нашите деца и служители, без които не бихме могли да се справим. Семейната среда е доказателство за пълноценен живот на всяко едно човешко същество. Историята на младежи с увреждания е доказателство че нашите грижи, внимание и любов към тях, могат да направят не само тях щастливи, но и всички нас. За пореден път се убеждаваме и знаем, че нашата работа носи доброто в света. Всички ние трябва да имаме вяра, надежда и капчица любов, за да могат, младежи като тях да се развиват и да бъдат част от нашето общество.

.…Светът е тъй прекрасен

хората се раждат все добри

но нещо през живота им се случва

и всички са различни по съдби.

Не е възможно щастие без пропаст,

да тръгне и да лази към върха.

И всичко лесно се постига

има ли желание и доброта.

Мили думи пак на прага чукат

носят честност, вяра и любов.

Светът ще става все по-хубав,

щом нежност има, искреност и красота…

Обещаваме си, че тази приказка никога няма да спре, независимо от времето което минава и е минало!

 

 

 

 

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…