Новини

"Приятел на родителя" - Новият календар 2019 на Сдружение "Дете и пространство"

Този календар се издава от сдружение "Дете и пространство" в подкрепа на връзката на детето с природата и детското творчество на открито.


Защо наричаме нашия календар "приятел на родителя"?

Всеки месец представя пейзаж от определена географска област или място в България, както и някои от основните представители на флората и фауната, характерни за това място и за конкретния месец. Така се насърчава детето да намира опорни точки в пространството и да ги свързва с времето: дните, месеците, сезоните. Целта е да се пробуди любопитството на детето към природата, птиците, животните. Имената на птиците и пеперудите са върху самите снимки, а на местата са дадени на последната сборна страница.


Календарът струва 7 лв, като 4 лв. от продажбата на всеки календар отиват за финансиране на лятна почивка на 40 деца с увреждания, живеещи в четирите Центъра за настаняване от семеен тип в Русе и София, управлявани от сдружение "Дете и пространство".

 

Вижте целия календар в нашата ФОТО ГАЛЕРИЯ!

Възможност да си закупите календар или да поръчате повече календари, като се сържете с посоченото лице за контакти!

 

Лице за контакти:

Рена Яначкова 

0889 445 597

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…