Новини

Ново начало очаква Сашо в Охайо

Сашо, който от 9 години живее в ЦНСТ-2 в Русе, управляван от Сдружение „Дете и пространство“, ще бъде осмото дете в американско семейство. Новото начало за Джошуа – както ще се нарича вече Сашо, става благорадение на осиновителите му, които имат една собствена дъщеря и шест осиновени деца. Живеят в щата Охайо и имат достатъчно удобства и възможности за отглеждането на децата.

От самото си раждане преди 16 години Сашо е оставен за пълно осиновяване, след което преминава през различни социални заведения, включително и през печално известния дом в Могилино. В ЦНСТ -2 в Русе е от 9 години и добре се е адаптирал с децата и екипа. Посещава редовно специализирана паралелка. Всяко лято е на санаториум в Трявна и на море.

Осиновителката му не е тук за първи път. Преди 7 години осиновяват малката тогава Наталия и когато Сашо отиде в новата си родина, ще се срещне с познато дете. От досегашния си дом ще си тръгне с фотоалбум с много спомени.

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…