Новини

Модерна инвалидна количка и лятно ателие в планината – чудесни изненади за младежите и децата от ЦНСТ в Слатина и Люлин

Благодарност за ПРОКредит банк и за Габи и приятели – те направиха това възможно

С мултифункционална инвалидна количка се сдоби Красимир Балинов от ЦНСТ в столичния квартал Слатина, което СДП управлява.

Каузата на децата и младежите от семейната къща успя не само да привлече приятели и спомоществователи, но дори ги вкара в „съревнование“ – кой да осигури средства за модерното помощното средство, което не може да бъде осигурено без помощта на благотворители.

Страхотните младежи от елитни столични гимназии, които ние нарекохме Приятелите на Габи, организираха концерт в подкрепа на връстниците си с увреждания, които живеят в услугите, управлявани от СДП в София. Те почти успяха да съберат сумата, необходима за количката на Красимир и най-вече събраха невероятна енергия в полза на каузата на децата и младежите с различни страдания. А Габи, това изключително момиче от Първа английска гимназия в София, след като организира рок концерт, мотивира и други младежи да направят благотворителен маратон в подкрепа на потребителите, за които СДП се грижи. За ентусиазма, организацията, участието и дарените средства, сърдечно благодарим на всички и разчитаме, че оставаме заедно!

Междувременно нашите вече традиционни дарители от ПРО Кредит банк финансираха изцяло закупуването на инвалидната количка от специалния им благотворителен фонд ПРОтегни ръка, помогни на дете в нужда. Още една голяма благодарност за подкрепата! Така Сдружението получава възможност да реализира специално лятно ателие в планината за деца от семейните къщи в София, които управлява, със средствата, събрани от Габи и приятели. Очаквайте още интересни новини по темата в края на прекрасното лято, което тепърва започва.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…