Дневният център в Русе започна мобилна работа с младежи в домашна среда

Дневният център за лица с увреждания, управляван от Сдружение „Дете и пространство“ в Русе, успешно сложи начало на нова услуга – „Мобилна работа в дома на потребителя“.

Идеята дойде в процеса на работа и най-вече поради желанието да се подобри максимално качеството на живот на младежите с увреждания и те да имат подкрепа и в домашна среда. След обсъждане на темата на екипна среща и създаване на необходимите административни контакти от страна на ръководителя на центъра Мария Йорданова, кинезитерапевт започна посешения на място при младежите в резидентните услуги, където работи с тях в най-близката им позната обстановка.

Стартът на мобилната услуга е обешаващ и продължаваме напред с усилията за повече подкрепа и качествена работа с децата и младежите.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…