Дневният център в Русе започна мобилна работа с младежи в домашна среда

Дневният център за лица с увреждания, управляван от Сдружение „Дете и пространство“ в Русе, успешно сложи начало на нова услуга – „Мобилна работа в дома на потребителя“.

Идеята дойде в процеса на работа и най-вече поради желанието да се подобри максимално качеството на живот на младежите с увреждания и те да имат подкрепа и в домашна среда. След обсъждане на темата на екипна среща и създаване на необходимите административни контакти от страна на ръководителя на центъра Мария Йорданова, кинезитерапевт започна посешения на място при младежите в резидентните услуги, където работи с тях в най-близката им позната обстановка.

Стартът на мобилната услуга е обешаващ и продължаваме напред с усилията за повече подкрепа и качествена работа с децата и младежите.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…