Новини

Рок на живо в подкрепа на „Дете и пространство"

Учениците от Първа английска езикова гимназия организират благотворително събитие на 17 март


Клубът на випускниците на Първа английска езикова гимназия в София реши да подкрепи децата и младежите в семейните къщи на „Дете и пространство“ по нестандартен начин. Учениците от клуб People to People International – the Doves Chapter в Първа английска оргинизират концерт с музика на живо, специално за тази кауза.


Идеята дошла от Габи – абитуриентка от 12-ти клас, която от няколко седмици е доброволка в центъра за настаняване от семеен тип в жк Люлин, управляван от „Дете и пространство“.


Младите хора вече пуснаха билети и обява за събитието в интернет, като подчертават, че ще има музика на живо от различни стилове като поп, R&B, хип-хоп, пънк-рок и други. „Нашето събитие ще събере средства, с които искаме да подпомогнем децата от семейните къщи на Сдружението. Събраната сума ще бъде насочена към конкретна кауза“, пишат учениците от клуба на Първа английска.
Събитието ще е на 17 март, в Клуб „Mixtape 5“ в подлеза на НДК, който е предоставен безвъзмездно на младите хора за благотворителната им кауза.
Музиката тръгва в 18:00 и ще тече до 22:30, а цената на входа ще бъде 15 лв, без възрастово ограничение.


Сдружението благодари на учениците за ентусиазма и желанието да помогнат, като за броени дни организацията на концерта бе факт и билетите вече са в продажба.


Нека подкрепим и ние както организаторите на благотворителния концерт, така и децата на „Дете и пространство“! Елате да се забавляваме заедно на 17 март!

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…