Новини

В подкрепа на специалистите работещи в областта на ранното детство

Уважаеми колеги и приятели, имаме удоволствието да ви представим две помагала, които дават насоки за професионалисти, ангажирани в услуги за подкрепа на ранното детско развитие, които експерти от сдружение "Дете и пространство" разработиха по задание на УНИЦЕФ.

 

Фокусът на първото помагало е развитието на детето от раждането до навършване на 3 години, а на второто е подкрепата на родители за насърчаване развитието на децата в ранна възраст. Помагалата съдържат основни насоки за придружаване на малки деца и техните родители, които са основават на многогодишната практика и натрупан опит на сдружение "Дете и пространство" в областта на  придружаването, обучението и супервизията на специалисти, придружаващи и работещи с малки деца и техните семейства, както и на директната работа с много малки деца и техните родители.

Кориците на двете помагала са поредното вдъхновяващо творение на Капка Кънева, а текстовата част се предоставя в PDF формат.

Пълната версия на изданията можете да изтеглите от БИБЛИОТЕКА.

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…