Новини

Усмивки, радост и много забава по Коледа за децата от нашите услуги в Русе и в София

Дядо Коледа вече дойде – и то не само веднъж, с подаръци и изненади. Чакаме и го в празничната нощ на Бъдни вечер

Много весели мигове следват един след друг по Коледа в 6-те социални услуги в Русе, управлявани от Сдружение „Дете и пространство”.

Децата и младежите от ЦНСТ „Вяра” пяха и танцуваха с екипа и музикалната ръководителка Боряна Петкова. Очакваният дядо Коледа пристигна с два пълни чувала и всеки получи желания подарък. За трети път подаръците бяха осигурени от младежите - доброволци от операция „Плюшеното мече”.

На градския коледен базар в центъра на града също има присъствие - една от най- украсените къщички е тази на „Дете и пространство”. Тихо падащи снежинки липсват, но изработените от децата и екипите на услугите оригинални коледни сувенири радват минувачите дори и в дъждовното време.

За втора поредна година община Русе организира Коледно-новогодишно тържество за децата, потребители на социални услуги. Децата и младежите от Сдружение „Дете и пространство” с много настроение изгледаха концерта, в който участваха танцови състави от Общински детски център за култура и изкуство и Общински младежки дом, както и студенти, членове на Клуба на социалния работник. На финала имаше и снимка за спомен с дядо Коледа. И подаръци, разбира се!

В семейните къщи на Сдружението в София също не липсват коледни изненади. Дядо Коледа със Снежанка и джуджета донесе много подаръци, танци и веселие за децата от ЦНСТ в Люлин. Доведе го старата им приятелка и благодетелка Хриси. „Плюшено мече“ също не забравиха децата от Слатина и Люлин, а семейства от общността подредиха живо коледно дръвче и похапнаха торта с тях.

В коледния ден предстоят още изненади – коледни звездички, подготвени от партньорите ни от „Приятели 2006“. Всяко дете ще получи своя подарък, за който изпрати специално писмо на дядо Коледа.

Весели празници!

 

Русе

 

София

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…