Новини

Деца от 155-а Детска градина „Веселина“ дойдоха на гости в ЦНСТ в Слатина

Групата, водена от директорката Нели Кацарска донесе дарение от продажбата на 100 календара на СДП

Децата от ЦНСТ в квартал „Слатина“ имаха гости – възпитаници на 155- а Детска градина „Веселина“ , които заедно със своите възпитателки и директорката г-жа Нели Кацарска дойдоха в семейната къща, за да донесат коледни подаръци и да дарят събрани средства.

По традиция всяка година със съдействието на ръководството на детското заведение родители купуват 100 календара на Сдружение „Дете и пространство“. Както е известно, средствата от продажба на календарите се използват за определена кауза в полза на деца и младежи с увреждания, за които се грижи СДП в социалните услуги, които управлява.

Децата от подготвителната предучилищна група, които дойдоха в ЦНСТ в Слатина, са включени в международен проект „Еразъм +“, по който детското заведение е партньор. В рамките на проекта малките граждани се учат на толерантност и уважение към различията. Директорката Нели Кацарска разказа, че в групата на децата, които дойдоха в ЦНСТ, има и техни връстници със специални потребности.

Сдружение „Дете и пространство“ благодари за съпричастността на целия екип на Детска градина № 155 и на родителите на нейните възпитаници, които подпомагат работата в полза на различните деца и искрено искат да общуват с тях. Няма по-добър посланик на волята за преодоляване на предрасъдъците в общността от едно дете. И гостуването на групата от 155-та градина показа колко е вярно това.

 

Подготвителната група от детска градина „Веселина“ на гости при децата от ЦНСТ в Слатина

 

 

Директорката на детската градина Нели Кацарска предаде дарението от продадените календари на управителката на ЦНСТ Галя Йотова

 

 

Целият екип на детската градина и децата получиха блаодарствена грамота от името на Сдружение „Дете и пространство“

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…