Новини

„Светът е за всички“ донесе много радостни емоции за децата и младежите в Русе

Децата и младежите от три социални услуги в Русе, които „Дете и пространство“ управлява, участвах с много настроение и желание във фестивала „Светът е за всички”, който се състоя в областния град.

Както ви съобщихме на страницата ни във Фейсбук, фестивалът се организира традиционно по случай Деня на хората с увреждания 3 декември.
Тази година над 30 организации и сдружения и доставчици на социални услуги от Русенска и други четири области взеха участие в деветото издание на фестивала, който се състоя в Канев център на Русенския университет по покана на ректора проф. д-р Велизара Пенчева и с подкрепата на областния управител Галин Григоров и кмета на Русе Пламен Стоилов.


Децата и екипите от Сдружение „Дете и пространство“ участваха в изложбата-базар с изработени от тях оригинални коледни картички и сувенири. За концерта с водещ бате Енчо, те бяха подготвили два танца. Под ръководството на Радка Славова на сцената излязоха солистите Ашиме и Венцислав, а децата и младежите от ЦНСТ-„Вяра”, Дневен център „Мечо Пух”и Дневен център за младежи с увреждания се включиха с много настроение и ритъм и завладяха сцената и публиката. След бурно аплодираното изпълнение, децата изненадаха ръководителката на двата дневни центъра Мария Йорданова с букет цветя. На финала за участниците имаше и награди.

 

 

Красиви коледни сувенири предложиха екипите и децата от русенските услуги на базара по време на фестивала

 

 

Младите изпълнители от „Дете и пространство“ винаги завладяват сцената с настроение и положителни емоции

 

 

Цветя за ръководителката на дневните центрове в Русе Мария Йорданова

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…