Новини

Календар 2018 на Сдружение "Дете и пространство" чака своите приятели

Подкрепете децата, за които се грижим, за да прекарат повече време на открито, сред красотата на природата


Драги приятели на Сдружение „Дете и пространство“,

Както всяка година, в навечерието на коледните празници сме приготвили за всички вас нашия традиционен годишен календар в три различни формата – стенен, настолен и джобен.

Постарали сме се да бъдем различни, защото животът около нас непрекъснато се променя, променят се и децата, за които се грижим, както и целите, които си поставяме. За приближаващата 2018 г. сме си поставили за задача да насърчаваме връзката на децата с природата, творчеството и игрите на открито, за да добием, всички заедно, нови усещания и емоции, в полза на по-пълноценно духовно и физическо развитие.

Затова и мотото на календарите ни за 2018 г. е посветен именно на тези каузи, които водят към една обща цел- да разкриваме красотата на живота навсякъде около нас.

Събраните средства от продажбите на календарите ни, също по традиция, ще бъдат използвани за финансиране на каузи, свързани с децата, за които се грижим. През 2018 г. , благодарение на вашата подкрепа, те ще могат да прекарват повече време навън, сред природата, да общуват с всички живи същества и да опитат, всеки според възможностите си, да намерят нещо повече за себе си.

Много се надяваме, че вие, нашите традиционни приятели и партньори, и този път ще ни подкрепите, като закупите от нашия календар – всеки според желанието си ще избере своя формат.

Надяваме се също така, че красивите календари, които носят послание за щастие и доброта, могат да станат един хубав подарък за служителите на фирми, които преценят, че могат да направят такава колективна покупка.

Всеки, който иска да закупи календар, би могъл да позвъни на телефон : 0889 445507- Рени Яначкова или да ни пише на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Благодарим предварително за подкрепата и обичта ви!

 

Стенен календар 2018:

 

Настолен календар:

 

 

Джобно календарче:

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…