Новини

Сдружение „Дете и пространство” ще бъде една от участващите организации в Европейския семинар за обмен в работата с аутистични деца и младежи, който ще се проведе в Сарагоса, Испания от 28 до 30 септември 2017 година и е съфинансиран от Програмата Еразъм+ на Европейския съюз.

Под надслов „Отвъд протоколите” ще бъдат представени практиката и опита на Сдружението и останалите участници: Фондация „Ранна грижа”, Испания; Ресурсен и терапевтичен център за деца и семейства “Torreόn”, Испания; TEAdir, Асоциация на майки, бащи, роднини и приятели на хора с аутизъм, Арагон, Испания; Център за ранно образование “Patinete”, Испания; Antenne 110, Белгия; Фондация Martin Egge Onlus, Италия; Център за изследвания и терапия Nonette, Франция; Куртил, Белгия; Университет Рен 2, Франция и Асоциация на родители, приятели и хора с аутизъм “La Main à l’Oreille”, Франция. Така ще се очертае спецификата на клиничния подход на всяка организация и ще се установят тези общи или специфични елементи, които биха могли да бъдат считани като добри практики в работата с аутистични деца и младежи.
В блога на семинара са публикувани свидетелства, клинични винетки и споделяне на опит в работата на участващите организации, ориентирани от лаканианската психоанализа:


http://seminarioautismo.eu/blog/

http://seminarioautismo.eu/fr/blog/

http://seminarioautismo.eu/en/blog/

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…