Новини

И  НА ЗРЕЛОСТЕН БАЛ, И НА ФЕСТИВАЛ!

Радостни събития за децата и младежите от Комплекса за социални услуги- Дълбок дол   към Сдружение”Дете и пространство”

Да си абитуриент е едно от най- значимите събития в живота на младите хора, но за Стефан Нгуен Виет радостта и вълненията бяха двойни. Той получи покана от администрацията на президента на Република България господин Росен Плевнелиев за ежегодния бал на младежите от домовете за деца в неравностойно положение.

Зрелостникът Стефан  живее в Защитено жилище в Комплекса за социални услуги към Сдружение „Дете и пространство” село Дълбок дол, община Троян. Той завършва рекламна графика в Средно художествено училище по приложни изкуства град Троян. Кандидатства  в Софийски Университет „Св. Климент Охридски” за социални дейности и в Техническия Университет- художествена графика.

   

 

На бала в президентството на 26 май Стефан беше придружен от Севил Толева. Първо имаха среща с президента и останалите участници в Слънчевата зала на Националния Исторически музей. Вечерта празнуваха в Дом 2 на резиденция Бояна, където за тях имаше богата културно- музикална програма с участието на Поли Генова, Рафи Богосян, Деси Добрева и други любими изпълнители. Тържеството на зрелостниците  се осъществи с финансовата подкрепа на дарители  от инициативата "Подкрепи една мечта" и се организира от Администрацията на президента. 

   

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…