Новини

Подкрепата за деца, чиито родители са лишениот свобода, ще бъде сред акцентите в работата на Сдружение „Дете и пространство“ през 2021 г., благодарение на финансовата

помощ на Програма „Фонд Активни граждани България“, част от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (https://www.activecitizensfund.bg/).

Покана
за участие в онлайн Премиера на филма
„Странни птици“

Уважаеми колеги и приятели,

Сдружение „Дете и пространство“ /СДП/ има удоволствието да Ви покани на онлайн премиера на документалния филм „Странни птици“,

посветен на неуморния труд на работещите в социалните услуги за деца и семейства и в памет на д-р Любомир Жупунов,

председател на Управителния съвет от 2009-2020 години.

Скъпи приятели,
Както всяка година, Сдружение „Дете и пространство“ представя своя календар - този път за 2021. Тези от вас, които вървят с нас през годините, знаят добре, че това е една традиционна и много смислена за нас кауза – календарът се подарява на спомоществователи, които го получават като един сърдечен подарък от нас в знак на благодарност за помощта им.

На 03.10.2020г., Общото събрание на Сдружение "Дете и пространство" избра с пълно мнозинство нов Управителен съвет

с председател Весела Банова, заместиник-председател  Ана Анчева и главен секретар Христо Григоров. 

Сбогом, Докторе!

Днес ни напусна д-р Любомир Жупунов. През последните 11 години той беше Председател на сдружение „Дете и пространство“,

което се превърна в сериозен доставчик на социални услуги и разви терапевтичен модел на работа с деца в риск, които страдат.

Екипът на Център за социална рехабилитация и интеграция "Таралежи" (ЦСРИ) управляван от Сдружение "Дете и пространство" се включи активно в капманията за Деня на социалната работа, представяйки себе си и своята дейност.

Запознайте се с "Таралежите"!

Страница 1 от 20

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…