МАРТЕНИЦИ ЗА МЕЧТАТА НА ЕДНО ДЕТЕ

Децата  и младежите  от 6-те центъра на Сдружение „Дете и пространство”- Русе се подготвят да посрещнат Баба Марта. Заедно, възрастни и деца, преплитат бяла  и червена  прежда за  Пижо и Пенда, украсяват ги с мъниста. Всяко дете има отворено пространство за творчество, където по уникален за него начин, влага своето виждане за красотата.

Изработените мартенички ще бъдат изложени на павилион от Мартенския базар, който Община Русе отново предостави на Сдружението. Русенци и гости на града могат да си изберат от ръчно направените мартенички и ако желаят, да оставят сума по желание на 28, 29 февруари и на 1 март. Павилионът е първият на Мартенския базар откъм паметника „Альоша”, на улица „Александровска”.

Тази година събраните пари от мартеници ще са част от необходимите средства, с които  да се закупи  люлка за инвалидни колички за децата и младежите, настанени в Център за настаняване от семеен тип- ”Вяра”.

       

 

 

Последно променена в Събота, 19 Март 2016 21:08
Етикети

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…