Joomla page

Нашите приятели и партньори

Запознайте се и посетете официалните страници на нашите партньори и приятели!


Национална мрежа за децата

 Национална мрежа за децата е обединение на граждански организации и съмишленици, работещи с и за деца и семейства в цялата страна.


Международна социална служба - България

МСС-България е част от световната мрежа на неправителствената организация Международна социална служба със седалище – Женева, Швейцария и като такава работи по индивидуални случаи на български граждани, които поради проблеми, свързани с миграционни процеси от различен характер, се намират във втора страна и се нуждаят от подкрепа.


Институт по социални дейности и практики

Ние сме общност от експерти в помагането на деца и семейства, които съчетават теория и практика.  Работим за професионализиране на социалната практика с деца и семейства като:  развиваме нови модели, провеждаме научни и научно-приложни изследвания;  проучваме опита си и го предаваме на професионалната общност; разпространяваме нови знания и умения, подкрепяме професионалното развитие чрез споделяне и осмисляне на собствения ни опит.


УНИЦЕФ - България

През 1946 г. ООН създава УНИЦЕФ с единодушно решение по време на първото заседание на Общото Събрание. По това време над 6 милиона деца, преживели ужаса на Втората световна война, получават подслон, мляко и храна всеки ден.


Държавна агенция за закрила на детето

Държавната агенция за закрила на детето е създадена на основание Закона за закрила на детето с постановление № 226/10.10.2000 г. на Министерския съвет и започва своята дейност на 01.01.2001 г. Агенцията е единственият специализиран орган на Министерския съвет за ръководство, координиране и контрол за осъществяване на държавната политика по дейности за закрила на детето в Република България.


Сдружение "Самаряни"

Мисията на Сдружение "Самаряни" е да работи за пълноценното приобщаване към обществото на деца, младежи, възрастни и семейства в неравнопоставено положение на територията на община Стара Загора, като подкрепя отделни хора, групи и общности чрез осъществяване на дейности и предоставяне на услуги...


Български Хелзински Комитет

Независима неправителствена организация за защита правата на човека.

 

 

.


International Women's Club Sofia

The International Women’s Club – Sofia is a non-profit organisation with the following objectives: welcoming and assisting newcomers to Bulgaria, furthering knowledge and understanding of Bulgaria, fostering good will and friendship among club members, and giving financial and material support to the local community through charity projects. The Charity Foundation of the International Women’s Club – Sofia IWC aims to assist Bulgarian groups and institutions to more effectively meet the needs of the most marginalised populations in the country, especially, but not exclusively, women, the elderly, children deprived of parental care, those who are mentally or physically disabled and ethnic minorities.

НАШАТА ДЕЙНОСТ


Социални улсуги

Сдружение "Дете и пространство" управлява 13 социални услуги в страната, подпомагащи деца в риск и техните семейства.


Обучения

Сдружение "Дете и пространство" осъществява обучения и подкрепа на специалисти и екипи от цялата страна.


Проекти

Сдружение "Дете и пространство", съвместно с партньори реализира разнообразни проекти със социална насоченост.

ОБЛАСТИ НА РАБОТА

ПОДКРЕПА И РАЗВИТИЕ

Развитие и подкрепа на интердисциплинарния подход и междуинституционалното сътрудничество в областта на работата с деца. Развитие на услугите за подкрепа, консултиране, социална интеграция на деца в риск и деца със специфични потребности.

ОБУЧЕНИЯ

Организиране и провеждане на тематични обучения, конференции и семинари и разработване и разпространение на информационни и методически материали. Разработване и реализиране на програми за професионално обучение на специалистите в областта на грижа за децата.

ПОВИШАВАНЕ НА УМЕНИЯ

Повишаване на професионалните умения на специалистите и качеството на грижа.

 

 

 

 

 

СУПЕРВИЗИИ

Предоставяне на индивидуални и групови супервизии на екипи от специализирани институции и центрове.

РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОГРАМИ

Разработване и реализиране на програми и услуги за деца в риск, деца със специфични потребности и техните семейства. Разработване и реализиране на програми и услуги за ранна интервенция и намаляване на риска от изоставяне, превенция на насилието спрямо и между деца, превенция на социалното изключване.

ПОДКРЕПА НА РЕФОРМАТА

Подкрепа на реформата в областта на грижите за деца в България.

Информация

Централен офис СПД

Заповядайте в централния офис на сдружение "Дете и пространство"

Адрес: София, бул. Гоце Делчев, бл.32, вх.1, ет.1, ап.1

Телефони и лица за контакт:

Телефон: 02/ 958 4959

Рена Яначкова: 0889445597

E-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

В социалните мрежи:

FACEBOOK

GOOGLE +

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС

  • КАТО НИ СЕ ОБАДИТЕ

    Задайте своите въпроси и направете своите запитвания, като се свържете с нас на посочените телефони!
  • КАТО НИ ПИШЕТЕ

    Пишете ни на посочените контакти и e-mail, за да научите повече за нас и нашите дейности!
  • КАТО НИ ПОСЕТИТЕ

    Посетете централния офис в София или някоя от нашите услуги, за да се запознаете с нас и с това, което правим!

КАМПАНИИ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…