Сдружение Дете и  пространство“

има удоволствието да Ви покани на

откриването на изложбата

“Да запазим достойнството и уникалността на различието“

в детски научен центърМузейко“

Изложбата с фотографии на деца и птици “Да запазим достойнството и уникалността на различието” представлява красива фотографска алегория за силата и важността на различието. Искаме да Ви запознаем с децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Слатина, които имат нужда от Вашите усмивки. Сигурни сме, че изложбата ще се превърне в зона за топли срещи с нови приятели!

 

Изложбата ще бъде открита в 10:00 часа на 3 април, неделя, от г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София, и се посвещава на всички деца от центровете за настаняване от семеен тип. Доскоро тези деца живееха във вече несъществуващите специални домове, а днес - повече от всякога - те търсят нов, по-широк и по-светъл хоризонт. Като птиците...

 

“Да запазим достойноството и уникалността на различието” се състои от авторски фотографии, представящи децата от ЦНСТ-Слатина и текстове към тях с автор Ралица Драндарова, фотографии на птици с автор Весела Банова и текстове към тях с автор Слав Банов.

 

Изложбата ще остане в Музейко от 3 до 10 април. Можете да я посетите със своя билет за детския научен център.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Музейко

Детски научен център “Америка за България”

ул. Проф. Боян Каменов № 3, София 1700

Последно променена в Събота, 26 Март 2016 09:50

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Намерете сдружение "Дете и пространство" в социалните мрежи.

 

КОНТАКТИ

Централен офис                                             Адрес: София ПК 1680, жк. Белите брези, бл.19, ет.1, ап.2   Телефон: 02/9584959     Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Top
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. С използването на този сайт вие се съгласявате с това. More details…